Commerciële training voor ‘niet-commerciële’ teams


Vakmensen, techneuten en vakidioten zijn dol op hun vak. Maar ze vinden zichzelf meestal niet commercieel. De gedachte is dat commercie over keihard onderhandelen gaat, of iets verkopen wat heel moeilijk is.

PERSOONLIJK ONDERNEMERSCHAP

In deze training leer je ‘nog beter te worden in wie je bent’. Het gaat over jou, jouw talent, je betekenis en hoe je jezelf op een eigen, en professionele, manier kunt presenteren en ‘verkopen’.

 

Wij  noemen dat ‘Persoonlijk Ondernemerschap’.

 

Je doet dit samen met je team van maximaal 5 mensen.
De Team Training is een training op maat voor vernieuwende leiders/bedrijven die geloven in de kracht van het collectief. A-spelers die het lef hebben om krachtig te zijn door kwetsbaarheid en vanuit hun hart willen samenwerken, met elkaar en met hun klanten.

 

Wij hebben al meer dan 100 directeuren, projectleiders, managers en ondernemers getraind op het maximaliseren van hun team performance.

5 NIEUWE P’S

Onze unieke en succesvol bewezen team-trainingsmethode is gebaseerd op de 5 nieuwe P’s van marketing, branding & business.
Lees hier welke 5 dat zijn.

Het uitgangspunt is dat de markt om een moderne commerciële aanpak vraagt:

 

  • persoonlijk
  • sociaal
  • ondernemend
  • interdisciplinair

 

Onze doelstelling is om een divers samengesteld team van gedreven directeuren, projectmanagers en/of medewerkers te trainen en te begeleiden in het uitzetten van een vernieuwende commerciële strategie, gebaseerd op je persoonlijkheid.

Toolinq-Sabine_Ingrid900

DE TRAINERS

Je krijgt 2 zeer ervaren trainers, Business Performance Specialisten Sabine Schoorl en Ingrid Tappin. We zullen in 4 dagdelen jouw team intensief en op een persoonlijke manier kennis laten maken met de 5 nieuwe P’s en het slim inzetten van sinq® .

 

Elke Team Training wordt op maat gemaakt, dus wij starten altijd met een introductiegesprek om de visie, doelstellingen en strategie van de directie mee te nemen in het programma.

 

En om ervoor te zorgen dat er ook echt impact gemaakt kan worden sluiten wij de training af met check-up en motivatiemails, inspiratie en vervolgopdrachten.

RESULTATEN

 

De teams die wij hebben getraind liepen weg met:

  • zelfvertrouwen
  • persoonlijk inzicht in eigen talent en van de andere teamleden.
  • concrete handvaten om door persoonlijk ondernemerschap gezamenlijk new business te creëren.

Wat onze klanten zeggen over de training:

Deze training is anders dan alle andere commerciële trainingen, heel bijzonder, persoonlijk, en met een hoog rendement! Voor alle bedrijven die geloven dat persoonlijke groei voor zakelijke groei zorgt, en de medewerkers de beste versie van zichzelf willen laten zijn, beveel ik de training van harte aan!

In deze training leer je geen trucjes, je kunt dus ook niets fout doen. Ik leerde waarom en hoe ik de klik maak met mensen, waarom ze juist bij mij willen zijn.

Als techneut vond ik mijzelf totaal niet commercieel, maar nu weet ik dat ik wel degelijk mijn commerciële bijdrage lever, zonder enkele moeite. Juist dat inzicht geeft me heel veel zelfvertrouwen!

Mooie bijvangst van deze training is dat ik nu de persoonlijke drijfveren en talenten van mijn team ken, we kunnen elkaar nu veel beter helpen en met elkaar klantinformatie delen!

Met de persoonlijke opdracht na de 1e trainingsdag heb ik al zo'n groot resultaat behaald, dat ik vermoed dat daarmee de hele team training al is terugverdiend!

BEL ONS VOOR EEN OFFERTE OF MEER INFORMATIE!

+31 237 433 364